christmas in a box 2021

Overzicht

Christmas in a box

Happy inwoner

Christmas in a box actie 2021

Kwetsbare eenzame ouderen ontvangen een mooie chocolade christmas in a box en tussen kerst en oud en nieuw heerlijke oliebollen. Dit alles ter compensatie van de middag die op 30 december helaas uitgesteld moest worden tot 30 januari 2022.

Heerlijk chocolade christmas in a box 2021

christmas in a box actie 2021

De omstandigheden hebben ons gedwongen om de middag van 30 december te verplaatsen naar 30 januari 2022. Daarvoor in de plaats hebben we bij 150 mensen een overheerlijke door Bakkerij van der Spoel gemaakte kerstbox afgeleverd. 

Dankzij onze sponsoren hebben wij een voor de kerstdagen een mooie attentie in de vorm van een chocoladebox afgeleverd. Tussen kerst en oud en nieuwjaar hebben we heerlijke oliebollen bij 150 mensen afgeleverd. Dankjewel iedereen voor de medewerking en sponsoring. En natuurlijk gaan we op 30 januari onze middag voor de kwetsbare eenzame ouderen organiseren.
Christmas in a box
Team Christmas in Box

Vrijwilligers pakken in

Met veel vrijwilligers is alles ingepakt.

Met een groot aantal vrijwilligers hebben wij de oliebollen voor de mensen ingepakt. Daarna bij 150 adressen deze oliebollen bezorgd. In zowel Zwijndrecht als Heerjansdam. 

Happy

Dankjewel sponsors 2021

Uit de grond van ons harten danken wij onze sponsoren. Door u is het mogelijk geworden om de eenzame ouderen in de wijken van Zwijndrecht een hart onder de riem te steken. 

Wij danken alle sponsoren zowel ondernemers als particulieren voor hun bijdrage aan onze actie 2021. Hartverwarmend en dankbaar. Uw team Christmas in a box.