christmas in a box

Het wow effect creëren

Was het voorheen zoveel mogelijk mensen bij elkaar komen is nu de trend naar kleinschaligheid en intimiteit. Het opzetten van een intiem event wordt voor de komende tijd de nieuwe trend. Waarbij de focus ligt op persoonlijke aandacht. Evenementen en activiteiten is onze passie. Ons team heeft zoveel ervaring dat we wel iets leuks voor jullie kunnen organiseren. Van een muzikale bingo tot een prachtig themafeest met alles erop en eraan. Jarenlange ervaring brengt ons tot leuke en vaak creative dingen. Het is onze passie om mensen te entertainen en de watten te leggen en voor iedere portemonnee kunnen we zeker wat organiseren.

christmas in a box
Tijd om vooruit te denken!
Het wordt de tijd van Total Experience.
Deze Total Experience verbindt de klant en gebruikerservaring.
Tijd om nu onze koers te veranderen en duurzaamheid mee te nemen in organisatie van activiteiten.
christmas in a box

programma 2021

  • Christmas in Box 2021

    Kerst lijkt nog ver maar ook dit jaar gaan we ons weer inzetten voor de eenzame mensen. Vorig jaar was het heel succesvol onze actie Christmas in a Box. We gaan dit jaar vroeg beginnen, dus hou onze website en social media in de gaten.

  • Spreker

    Op zoek naar een leuke en enthousiaste gastspreker dan is Marianne de aangewezen persoon om je evenement of gezellige middag aan elkaar te praten.

  • Drone experience

    Je evenement laten filmen met video dat kan, maar wat denkt u van een spectaculaire opname met een drone? Hoe cool is dat?

Programma 2021

christmas in a box

Online maar ook live events

Kerst bingo of muzikale kerst bingo (inclusief borrelpakket), kerst themafeesten, high tea en nog veel meer. 

Prijs: op aanvraag 

christmas in a box

Buurtmaaltijd of High tea/wine

Leuke activiteit zoals een high tea of high wine. Of misschien wel eens aan een buurtmaaltijd gedacht, wij kunnen dit allemaal voor u organiseren.  

Prijs op aanvraag

christmas in a box

Bedrijven evenementen

Leuk evenement voor je bedrijf of wil je iets met je collega's gaan ondernemen? Laat het ons weten en wij maken een mooi feest of party voor jullie. Ook voor zorginstellingen maken wij een heel leuk concept.    

Prijs op aanvraag

Hulp bij organiseren

Voorheen lag de kracht van evenementen op grootschaligheid en met veel mensen tegelijk bij elkaar komen. Nu ligt de focus op intimiteit en betrokkenheid.

Bingo of muzikale bingo

Wij brengen entertainment, het is beslist geen saaie bingo. Neen wij maken er een show van en toveren de lach op je gezicht. Ook in deze tijd kunnen we het ook online doen. Het wordt dan een echt virtueel uitje.

Themafeesten

Of het nu de oktoberfeesten zijn of een zomerfeestmiddag, wij draaien onze hand er niet voor om. Wij luisteren naar de klant en wij zetten een prachtige middag of avond voor je in elkaar. En wij letten op het budget want we willen voor iedereen toegankelijk zijn en blijven.

christmas in a box

High Tea of high wine

Wat denk je van een leuke en gezellige high tea, bij je thuis of op locatie. 

Evenementen in de buitenlucht

De verwachting is dat er meer evenementen buiten georganiseerd gaan worden. In de frisse lucht kun je gemakkelijker en veiliger met grotere groepen bijeenkomen. Wij helpen je graag op weg. 

christmas in a box
Video afspelen

Online bijeenkomsten

Nog niet zo lang geleden hadden online en livestreaming nauwelijks prioriteit in onze samenleving. Natuurlijk is live leuker als online maar het laatste biedt wel veel kansen. Zo is je bereik veel groter en ben je niet gebonden aan een locatie. Er kan vanuit iedere huiskamer of werkplek deelgenomen worden. Dit scheelt heel veel reisbewegingen. Je creëert een nieuwe manier van interactie. Online deelnemers kunnen direct deelnemen. Kracht en beleving online is waar we ons voor ingaan zetten.

Maak een afspraak

Wij kunnen je helpen met het organiseren van een goed evenement. Wil je meer weten over de mogelijkheden die ons team je kan bieden? Wij vertellen er graag alles over en denken met heel veel plezier met je mee.

E-mail

christmasinabox2020@gmail.com

Telefoon

+31 6 53639088

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial