christmas in a box

Vooruitblik kerst

Het is juli 2021 en veel mensen zijn op vakantie of gaan nog op vakantie. Toch denken we bij Christmas in Box al weer na over Kerst 2021. Welke trends gaan we volgen, hoe gaat Kerst er dit jaar uit zien. Beter als vorig jaar, toen zaten we in een lock down wat onder veel mensen een enorme eenzaamheid gecreëerd heeft. We konden niet op bezoek bij onze dierbaren, zaten aan huis gekluisterd. De horeca stond onder enorme druk, dan maar thuis bezorgen. Kortom laten we kerst 2020 maar snel vergeten en naar de toekomst kijken en ervan uitgaan dat deze kerst het leuker en gezelliger gaat worden.

wat gaan we de komende maanden doen?

Goede vraag, wat gaan we de komende maanden doen. Heel veel zoals het er nu naar uit ziet. We gaan leuke kerstreizen
op onze site zetten. Creativiteit zullen we onder de aandacht brengen, hoe maakt u bijvoorbeeld een leuke kersthanger voor
in de kerstboom. Maar ook heerlijke recepten gaan we met u delen. We gaan op zoek naar kerstcadeaus voor hem en haar.
Maar we vergeten ook onze medemens niet en starten binnenkort weer met onze actie Christmas in a box die in 2020 een
groot succes was. We geven steun aan mensen die het nodig hebben, even die aandacht, even dat zetje in de rug, even in de belangstelling staan. Dus hou onze blogs in de gaten want binnenkort hierover meer. We volgen ok alle leuke evenementen en zullen dat met u delen.

aandacht voor elkaar en niet alleen tijdens kerst

In de komende weken gaan we aandacht schenken aan de tradities binnen diverse culturen. Hoe vieren andere culturen kerst. We proberen mensen hun verhaal te laten vertellen en hoe is het om kerst in een ander land te vieren.

suggesties en ideeën

Wij van Christmas in box staan open voor ideeën en heeft u iets wat u graag onder de aandacht wil brengen laat het ons dan weten. Wij kijken of we het in onze blogs/website in kunnen passen. Wij gaan uit van samen moeten we er dit jaar iets leuks van maken.
Tot snel en hou onze kanalen in de gaten.

 

Volg ons ook op social media:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Disclaimer: op onze website staan affiliate links. Als je via een van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een commissie.
Dit is een kleine vergoeding voor het doorsturen van onze bezoekers.
Voor meer informatie bezoek onze Disclaimer pagina.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial