Wie zijn de mensen achter Chrismas in a box

Een kort overzicht

Christmas in a box

Onze passie

Onze passie en droom is ontstaan in 2020. Door het verplicht issoleren en binnen blijven van mensen kwamen wij op het idee om tijdens de donkere kerstdagen de kwetsbare ouderen mensen in de wijken een hart onder de riem te steken.  
Wij zijn op zoek gegaan om sponsors te zoeken en de ondernemers maar ook particulieren waren enthousiast over onze onze plannen. 
In 2020 zijn we gestart met een mooie gevulde tas met allerlei lekkere dingen. Deze hebben we bij 110 adressen gebracht. 

Wat maakt het verschil

In 2021 hebben we de actie weer voortgezet. Ook dit keer op zoek naar sponsoren. Ook in 2021 mochten wij niet klagen over het enthousiasme van de ondernemers. Ondanks het feit dat het voor de ondernemers 2 moeilijke jaren waren hebben zij toch hun hart laten spreken voor de kwetsbare eenzame ouderen. Top en dankbaar!

Christmas in a box

Tevreden inwoners Zwijndrecht en Heerjansdam

De inwoners van Zwijndrecht en Heerjansdam waar wij tijdens de kerst maar ook voor oud en nieuw 2021 een attentie gebracht hebben waren uitermate tevreden en happy.

Reactie aan de deur: voor mij? Waar heb ik dat aan te danken. Wie denkt er aan mij? Tranen in de ogen en zoveel dankbaarheid. Ach lieverds dat jullie dit doen door weer en wind, trap op trap af. Dankjewel.
Christmas in a box
Wat ben ik blij om iemand te zien. Wow en dat met deze dagen, dat jullie dit doen. Komt u even binnen voor een kopje koffie. Schrijnende verhalen over kinderen die mensen verloren zijn of recent een partner verloren.
Christmas in a box

Stapt u ook in de Taxi van het leven?

Gaat u ook mee met ons op reis. Wij gaan in 2022 nog meer leuke activiteiten organiseren zodat u in kunt stappen in de taxi van het leven en samen met ons veel nieuwe mensen ontmoeten.

Christmas in a box
Marianne
Jolanda
Jolanda
Marja
Sonja
Jannie
Jannie
Christmas in a box
Mireille
Daan
Daan
Christmas in a box
U kunt hier ook staan
Christmas in a box
U kunt hier ook staan
Dank aan onze sponsoren voor het mede mogelijk maken van onze acties in December maar ook in januari 2022. Heel veel kwetsbare eenzame ouderen hebben aangegeven dat ze blij waren dat ze er toe doen en dat er aan ze gedacht wordt. Ze zijn ingestapt in de Taxi van het LevenUw Team Christmas in a Box