Wie zijn de mensen achter Chrismas in a box

Een kort overzicht

christmas in a Box

Onze passie

Onze passie en droom is ontstaan in 2020. Door de pandemie moesten wij ons houden aan verschillende maatregelen om onze kwetsbare ouderen te beschermen. Toen is al heel snel een burgerinitiatief ontstaan om bij deze doelgroep tijdens de kerstdagen een hart onder de riem te steken. 
Met behulp van het bedrijfsleven en particulieren hebben wij voldoende bijeen gebracht om een goed gevulde box bij 110 adressen te brengen. 

Wat maakt het verschil

In 2021 hebben we de actie weer voortgezet. Ook dit keer op zoek naar sponsoren. Ook in 2021 mochten wij niet klagen over het enthousiasme van de ondernemers. Ondanks het feit dat het voor de ondernemers 2 moeilijke jaren waren hebben zij toch hun hart laten spreken voor de kwetsbare eenzame ouderen. Top en dankbaar! En voor 2022 zijn wij dankbaar, we hebben onze kwetsbare ouderen een mooie kerstmiddag op 24 december aan mogen bieden. Met dank aan al onze sponsoren.

Christmas in a box

Tevreden inwoners Zwijndrecht en Heerjansdam

Reactie aan de deur: voor mij? Waar heb ik dat aan te danken. Wie denkt er aan mij? Tranen in de ogen en zoveel dankbaarheid. Ach lieverds dat jullie dit doen door weer en wind, trap op trap af. Dankjewel.
christmas in a box
Wat ben ik blij om iemand te zien. Wow en dat met deze dagen, dat jullie dit doen. Komt u even binnen voor een kopje koffie. Schrijnende verhalen over kinderen die mensen verloren zijn of recent een partner verloren.
christmas in a box
Dankjewel dat jullie deze middag voor ons georganiseerd hebben, het was fantastisch, ik heb genoten van de mensen, de heerlijke hapjes en de leuke muziek. Ik kan hier de hele kerst op teren ondanks dat ik alleen ben. Ruud, Zwijndrecht
christmas in a box
Wat een toffe middag, dankjewel vrijlligers en dankjewel alle sponsoren die dat voor ons doen. Zo mooi. Fijne dagen en liefs Suzanne
christmas in a box

Stapt u ook in de Taxi van het leven?

Gaat u ook mee met ons op reis. Wij gaan in 2023 nog meer leuke activiteiten organiseren zodat u in kunt stappen in de taxi van het leven en samen met ons veel nieuwe mensen ontmoeten.

Marianne
Jolanda
Marja
christmas in abox
Marga
Jannie
Jannie
Christmas in a box
Mireille
christmas in a boc
Daan
Wil
Christmas in a box
U kunt hier ook staan